Прогрес не стоїть на місці...

Прогрес не стоїть на місці...
Прогрес не стоїть на місці,
він навіть спочить не ліг,
Ще років тому за двісті
й подумать ніхто не міг,
Що іншими будуть люди,
народять нові думки,
І срібло прийдешнім юдам
скидатимуть на картки.