"Вродлива" (11.07.2020)

"Вродлива" (11.07.2020)
1.Яка ты вродлива
Напевно щаслива?
Яка ти тендітна
Та завжди замітна
 
У кожному сні - тебе бачу
Моя,не моя
I плавиться серце горяче
Шепочу ім'я...
 
Пр:Так хочу торкнутися тебе
Твій сладісний запах відчути
Мені ось зізнатися треба:
Ти дивишся в очі - як небо
Твій погляд не можна забути...
 
2.Яка ти далека
Як лагідна зпека
Яка ти висока
Мартіні п'єш з соком
 
У кожному сні тебе кличу
Почуєш чи ні?
I янгола сяє обличчя
Що любо мені...
 
Пр:-
 
3.Народилася ти восени?
Сніжна квітка?
Світ побачила серед весни?
Або в літку?
 
Яка ти спокійна
Та меланхолійна
Яка ти чудова
Як є - рідна мова
 
У кожному сні тебе чую
Підбори твої
У мріях я губи цілую
В реальності - ні
 
Пр:-