Підпадьомкала перепілочка

Підпадьомкала переплочка,
Хвилювалася та й за діточок,
Хоч сховала їх вона в житечку
Й у траві густій теплим літечком.
 
Але все ж вона та й тривожиться,
Не знайшли б бува її схованку.
Як на місці всі пташеняточка -
Перепілоньці буде радісно.
 
2020 р.