Щоб згадали добрим словом

Життя біжить, мов річка швидкоплинна
І день за днем з собою забира.
То ж необхідно намагатись встигнуть
Зробить немало.Бо прийде пора,
 
Коли покинем світ цей і полинем
Хто в райський сад, а кому туди зась.
Та щоб могли згадати неодмінно
Нащадки добрим словом завжди нас.
 
2020 р.