Фруктовий літа натюрморт

Позолотило яблук круглі боки
Серпневе сонце в нашому саду
І груші налились солодким соком
Та стиглі сливи просяться до рук.
 
Донизу звисли винограду грона -
Смачнющі білі й сині ягідки,
Плодів під абрикосом також повно,
Ваги їх не витримують гілки.
 
Це літо осінь зустрічає радо
І стелить вишивані рушники
Та натюрморт воно подарувало
Своїй сестрі-красуні отакий.
 
2018 р.