У Купальську ніч кохання

У вишиваних сорочках
Хтось кружля біля ставочка
В хороводі у танку.
По воді пливуть віночки,
Теплі хвилечки хлюпочуть
Та ще й пісеньку дзвінку
 
Хтось співає так чудово,
Ватра запалала знову -
Сліпне темрява нічна.
І горить вогонь до рання
У Купальську ніч кохання,
Яка доленьки єдна.
 
2020 р.