Так духмяно пахне липа

У торбину барвисту велику
Сипле літечко липовий цвіт.
Аромат неповторний цей вітер
Так далеко несе всюди й скрізь.
 
Ти вдихаєш його, наче ліки,
Паморочиться аж голова.
Так духмяно тепер пахне липа
І від радості серце співа.
 
2020 р.