Літечка чудова мить

Крокує впевнено по світу
Барвистеє спекотне літо,
В траві сховалися суниці,
Черешні червоніють стиглі.
 
І білий гриб у листі теж,
Його так просто не знайдеш,
Бо тільки в справжніх грибників
Він опиняється в руці.
 
У полі дозріває колос,
А жайвора малого голос
Згори дзвіночком забринить,
Це літечка чудова мить.
 
2017 р.