аз худо расида (тадж.)

аз худо расида  (тадж.)
"Эй , аз худо расида "*
Аз лутфи ӯ шаҳодат
Ишқи аз худо расида
Бар ман шуда қисмат
 
"Эй, аз худо расида "
Дида сӯи ту кашида
Бар қомати расоят
Қалби ошиқ.. шикаста...
 
"Эй ,аз худо расида"
Нест ҷуз ту хаели дигар
Як мисраи муҳаббат
Навиштам рӯи коғаз
 
"Эй, аз худо расида "
Еди табассуми ту
Дар умри кӯтоҳи ман
Туӣ -меҳри Худованд...
 
Чӣ ширин дунеи ҳастӣ
Туӣ он марҳами ман
Дар ғуссаву ҷудоӣ
Ёдат ...такягоҳи ман
 
Махфират Шукухи
8,43
03,07,2020
-------
*- мисраъ аз суруди Гугуш "Мархам"