Няма (бел)
Няма́... ....
Няма Цябе ---
Не ма́ю по́бач…
Сумую я (…ды) ---
Пакiнуў розум…
Хутчэй бы мне
Цябе каб бачыць,
Чакаю дзень,
Чакаю ноччу…
---
23.06.2020/13:07 – 13:09
…………
Ай!..
Каб ве́даў я ---
Чаго жадала б:
Тады напэўна
Ды сло́вы меў я…
Хаця, --- Сама Ты
Не павяда́еш:
Чаго ды хочаш,
Чаго жадаеш…
Та́к вось.
Па Свету во́бмацкам ---
Блука́еш…
Сей дзень прайшоў,
I ноч настала.
Спа́ць-кi, бачыць… Сны ---
Заста́лiся, каб…
Ра́нкам усё ---
Пачне́м спача́тку…
Ты!
---
30.06.2020/23:03 – 23:06
Мая каханая. I лю́ба... Мiлая