"Вiтер так сумно спiває..." (30.06.2020)

"Вiтер так сумно спiває..." (30.06.2020)
Вiтер так сумно спiває
Слухаю знову i плачу
Важко настiльки буває
Що,вихiд зовсiм не бачу
 
Червень не дав менi лiто
Срiблим стікає волосся
Серце моє не зiгрiте
Б'ється так важко i досi
 
Небо - душi не темніше
Нiч за вiкном заблукала
Дихати з нею - сумніше
Радiсть вона не шукала
 
Мила моя,як я хочу
Жах той скорiше забути
Зараз розплющити очi
І слiв тривожних не чути
 
Але,душа вiдчуває
Бiль i вразливiсть дитячу
Вiтер так сумно спiває
Слухаю знову i плачу...