Наруга зе над Конституцій Правом

Вже чверть століття майєм жити, Боже,
За Конституції статтями… — Збіг?
— "Військовий" шостий президент, негоже,
Ганебно все ж знущатись з Права зміг;
 
Янукозеків рикошет, бандитів…
— Ганьба, неслава рашкіни плітки, й
Повернення московських «неофітів»,
Поребриків кровавий шлях хиткий.
 
Святкуємо, та пам'ть не загубим:
Є напрямок в Європу, НАТО зиск,
Істот не слухайте даремний писк,
Не треба бути янголом беззубим.
 
Так, Україну тягне в прірву, бісів
Лоск коломосєк, — бізнес на крові
Нероб від Моно «слуг народу», лисів,
Їх «корабельних сосен» з «ОРВі».
 
У сьгоденні карантину тих,
Хто час марнує, ллє сексизм брутальний,
Я певен, — не шукав зе пан квартальний,
У Конституції засад святих.