Ти казав...
Ти казав - що я сонце, едине,
У просторому безлiчi неба,
Що без мене душа твоя гине
I нiкого крiм мене не треба.
Ти казав так виразно, натхненно:
Прагнеш тiльки мене цiлувати.
Та слова всi без дiй - даремнi
I нема i’х за що цiнувати...
Авторизация