Картопляники сільські

Картопляники сільські
Картопляників хазяйка наробила!
Овочеві смажені котлети!
Є в картоплі часникова сила,
Цибулиння молодих атлетів!
Додамо до фаршу шматик сала,
Трійко розіб'ю яєць курячих,
Пів-совочка борошна, змішала -
В сковорідці масло вже гаряче -
Викладаю на пательню швидко,
Підрум'яню картопляні боки,
Аромат села - беруть завидки...
Наливаю всім по склянці соку,
Що з томатів сонячних крутила...
Всім смачного!
Йой! Тарілка вже спустіла...