до сих пор

- Так поведай мне сказку о вечном безоблачном лете.
- Все кончаются сказки, мой Свет... А особенно - эти.
 
- Ну и пусть это будет обман. Безупречный, как сон.
- Что ж, изволь: я в тебя до сих пор безнадёжно влюблён...
 
досі
 
- Розкажи мені казку про літо, яке - без кінця.
- Всі казки, моя дивна, минають.
А надто - оця...
 
- Щож... Нехай небилиця - вітрила цьомУ
кораблю.
- Тоді слухай уважно: я досі тебе ще
люблю...