Хто кому снився

І,чорт забирай, яка вже тепер різниця
хто кому снився, сниться і буде снитися?
 
Хто кому - Сонце, Заєць, Капкан, Лисиця?
Хто кому - бог, мисливець чи птахолов?
Хочу до тебе, як хоче сваволі - криця,
в темряві теплих губ найніжніший вбивця,
 
доки цілунок впійманий не схолов...
 
Доки цілунок - солодко і назустріч,
жадібно, божевільно -
без гальм,
без тем...
 
Жаль, що немає шансів у нас здійснитися
ані в долонях упійманою синицею,
ані у небі - невпійманим
журав
лем...