У моря, у синего моря /Нина Пантелеева/

У моря у синього моря
Зі мною ти поруч зі мною
І сонце світить... - знає наш двобій,
Й цілий день співає нам прибій.
 
Прозоре все ж небо над нами
І чайки кричать під вітрами;
Кричать що поруч будемо ми завжди
Ніби небо для води.
 
Дивлюсь на затоку, - ти їх зустрінь:
Бо всі кораблі знають далечінь;
Пливуть кораблі, в будь-який далі,
Не знайти їм кохання в імлі.
 
А над морем над ласкавим морем
Чайки линуть не знаючись з горем;
Солодким знає берег зваб, не згуб,
Твій цілунок... - кращих губ.
 
Зірки зійдуть і засне прибій
Дельфіни пливуть наче дивний рій;
Дельфіни, дельфіни, пливіть в моря
Розкажіть... - буду щаслива я...
 
Зі мною, ти поруч зі мною
І любов нескінченна, як море;
В надії, сонця золотавих вій,
- Цілий день співа прибій;
Цілий день співа прибій.