Кохання

Невже не покохаю більш нікого?
Невже забула, що воно таке?
І не знайду для себе я такого,
Якій буде "понад усе".
А як кохали ми раніше?
Те справжнє відчуття,
Коли наш дах несе.
Коли хочеш писати йому вірші,
Не думаєш, що кохання обпече.
І моє перше щире сподівання:
Я з ним, за руку, все життя.
Я і не знала, що таке страждання,
З головою пірна у почуття.
А потім доля поламала,
Мене від тебе відвела,
Але якби кохання я не знала,
Можна було б вважати, не жила!