Сонячний вітер

Подаруй мені усмішку з сонячним вітром,
Зачаруй мене доторком, легким, як мрія,
Огорни мене ніжності теплої світлом,
Мов цілунок той перший, що в серці лелію.
 
Розбуди поцілунком, що струмом збентежить,
Забери мене в небо, в обіймах спіймавши,
Твої очі полонять – глибокі, безмежні,
Знов усе у душі поламавши й з’єднавши.
 
Причаруй мене доторком слова гарячим,
Осліпи незабутньої ласки чеканням,
Щоб його зрозумів і до болю побачив,
Осягнувши всю лагідність твого кохання.