Гарячий пісок кохання

А час біжить, піском гарячим поміж пальців,
Але твій погляд так чарує, як колись.
Лише з тобою прокидатись хочу вранці,
Бо лиш в твоїх обіймах мрії всі збулись.
 
В твоїм волоссі я заблуджусь серед ночі,
На поклик твого серця повернусь,
Слова безумного кохання прошепочу,
Палким цілунком знов тобі наснюсь.
 
Твоє ім’я я прошепчу мов молитву,
На твоїх крилах вознесусь у синю даль.
За тебе, мила, переможу в кожній битві,
З тобою сум забуду і печаль.
 
Моє кохання, що палає наче сонце,
Тебе м’яким теплом і ласкою огорне,
Я буду тим промінчиком в віконці,
Що спопеляє все лихе і чорне.
 
Моя душа спокійна лиш з тобою,
Бо серце вже давно тобі належить.
Мені ти стала зіркою святою,
Від тебе все життя моє залежить.
 
 
© Юрій Кульчак
14.02.2020