...(на рідній мові)

Пісні, що повертають
спогади про ту любов -
Я вже не слухаю!
З думок тебе я відпустила.
Ні сліду більше , ні розмов..
Я надовго занепала духом,
Втрачаючи всю суть свого буття,
Я вдячна за такій перфоманс.
Я вдячна, що розділив моє життя.
Якби так сильно не забилась,
Якби цей шрам на тілі не болів,
Не описала би так щастя нині,
Яке збирати Бог велів.
Чуєш, в серці ожила моя весна,
Яка красується багряним цвітом.
І музика , яка луна з вікна,
Вона нова і з іншим змістом.