Вода і камінь. Дощ і мох...

Вода і камінь. Дощ і мох...
Вода і камінь. Дощ і мох.
З народження дорослі діти.
Пощо цей край придумав Бог,
як сам отут не хоче жити?
Ворони з неба кар та кар,
кричать прокльони прямо в душу.
І чорний ковзає драккар –
хижак по здобич знову рушив.