У цього виміру – біда.

У цього виміру – біда.
У цього виміру – біда.
У цього виміру – недуга.
Тут слів забруднена вода,
І честь обернено в наругу.
Священний хліб зацвів давно.
У головах – сама полова.
І крові сквасилось вино,
І хрест розпиляний на дрова.