не кажи ні про що

не кажи ні про що
не кажи ні про що
бо у мене від слова застуда
щось у грудях пече
і в думках неприкритий бардак
і катається серце
на хвилях крутих амплітуди
і хвороба ота
все скінчитись не може ніяк
ні про що не кажи
що ти любиш
що думаєш
де ти
що з тобою було
і буде
і чи знаєш мене
ми у різних часах
а можливо й на інших планетах
тільки знаю що сонце
у нас на обох одне