За синім-синім льоном...

За синім-синім льоном...
За синім-синім льоном,
За білим-білим днем,
Де небо б’є поклони,
Спливаючи вогнем,
Де сяє хмарне титло
Над стовбуром сосни,
Живуть надії світлі,
І добрі-добрі сни.