В сузір’ї Ні-риба-ні-м’ясо...

В сузір’ї Ні-риба-ні-м’ясо...
В сузір’ї Ні-риба-ні-м’ясо,
що ніч на горгошах несе,
на нитку стираються ляси
в розмовах про те, і про се.
На троні сидить Неподобство,
життя – анітрохи не мед,
а винні – сузір’я Неробства
і купа поганих прикмет.