Про що вночі зітхають ліхтарі?
Про що вночі зітхають ліхтарі?
Про що вночі мовчить самотній вітер?
Про тихий сон? Про місяць угорі?
Про недосяжність зоряного світу?
А може щось про загадки жалю,
крихкого, наче спогади про очі?
Несказаного тихого «люблю»,
яке минуле відпускать не хоче?