я радію з твоєї тіні...

я радію з твоєї тіні...
я радію з твоєї тіні
я з твого шаленію слова
вечори приповзають сині
сни плетуть загадкову змову
обрій хмарою ніжно дише
та не варто це аніскільки
бо радію я навіть з тиші
як вона є твоєю тільки