Ви лірика і теорема...

Ви лірика і теорема...
Ви лірика і теорема.
Ви таємниця й відкриття.
Ви є та сама вічна тема,
якою вишите буття.
Я постарів років на триста.
Я став крихким неначе скло.
Але в житті моєму змісту
без Вас, напевне б, не було.