Про що вночі зітхають ліхтарі?

Про що вночі зітхають ліхтарі?
Про що вночі зітхають ліхтарі?
Про що вночі мовчить самотній вітер?
Про тихий сон? Про місяць угорі?
Про недосяжність зоряного світу?
А може щось про загадки жалю,
крихкого, наче спогади про очі?
Несказаного тихого «люблю»,
яке минуле відпускать не хоче?