Ще був мороз. І терен ще не цвів...

Ще був мороз. І терен ще не цвів...
Ще був мороз. І терен ще не цвів.
Іще поля не зеленіли в душу.
Іще було доволі тихих снів,
і зорепад ночами в безвість юшив.
Ще небеса любили самоту
і млявості тримало павутиння…
Я чув весну. Я чув її ходу
та ручаїв холодних бурмотіння.