Терном поросла стежина...

Терном поросла стежина -
Щастя не повернеться ніколи.
Ти самотня, як осина,
І закрився світ поволі.
 
Не побачиш більше неба,
Не чека тебе весна.
Доля насміялась з тебе -
Ти тепер... тепер сліпа...
 
Та душа ще не забула
Божий світ цей навкруги.
Серце плаче і лютує,
І сміються вороги.
 
І одна у тебе доля:
Сльози, муки, молитвИ.
Як тополя серед поля
Десь зів"янеш у траві.
 
І ніхто-то не згадає,
Не проллється ні сльозинки,
Пилом шлях поприпадає
Та зірветься з неба зірка...
 
14.04.2009