Зямля мая

Іду сцяжынкай вузкаю ля жыта да ракі.
Любуюся прасторамі, збіраю васількі.
Гуляе вецер хвалямі па спелых каласах.
Спявае лета цёплае, чаруе кветак пах.
Вадой рачной сцюдзёнаю абмыю з твару пыл.
Зямля мая, бацькоўскі край, ты-мой надзейны тыл!
Зімой ці летам, восенню ці веснавой парой,
Люблю цябе,зямля мая, і сэрцам- я з табой!