ЗАНАДТО МОДНІ «МУЖИКИ»

ЗАНАДТО МОДНІ «МУЖИКИ»
Часи були буремні всякі...
Важкі були та дні прокляті.
З'являлись різні мужики,
Завжди були і диваки.
 
Та втім різницю відрізняли,
Коли одежу одягали
М'які й брутальні мужики
Та файні любі їх жінки.
 
Та що ж змінилось з того часу,
Коли у першому же класі,
Дітей навчати почали
Немов без статі вчителі.
 
Неначе з Марса прилетіли,
В якомусь лісі заблудили.
Наділи різне, що було,
Аж доки з розуму звело.
 
На вигляд, — зовсім хворі люди,
Які ведуть між тим в нікуди.
Де із роками мужики
Втрачають розум на віки.
 
Шуткують доки любі друзі,
Шляхи будують до союзу,
В якому правлять отакі,
Занадто модні "мужики"…
 
Nikvoron 18.04.2020