Нічної мряки сіється бальзам...

Нічної мряки сіється бальзам...
Нічної мряки сіється бальзам.
Шукає час прикмети узбережжя.
Порожня тиша молиться лісам,
та чорній досконалості безмежжя.
Повітря мов панянка в паранджі.
Сліпа триває світом одіссея,
і світиться хіба що у душі
дарунок негасимий Прометея.