Не мовчіть барабани і труби!

Не мовчіть барабани і труби!
Не мовчіть барабани і труби!
Сійте щедро мелодію справ!
Забуття переможених любить,
а не тих, хто свій острах здолав.
Не давайте всевладдя століттю,
бо затопче, знеславить, зітре.
Розсипайтеся громом і міддю,
омолоджуйте звуком старе!
Розганяйте у спогадах морок!
Вкорінитись не дайте ганьбі!
Бо інакше історію ворог
забере неодмінно собі.