Не чекай на дива, мій сину...
Не чекай на дива, мій сину,
не буває судьба м’яка,
вороженьки самі не згинуть,
якщо в них не всадить кілка.
Той, хто вірить лише надії,
той втрачає даремно час:
усміхається доля діям,
а не снам інфантильних мас.
Авторизация