А потім – літо, літо, літо!

А потім – літо, літо, літо!
А потім – літо, літо, літо!
Троянди вляжуться на тин,
і вибиватимуть копита
зірки з асфальтових глибин.
Замерехтять роси карати,
напнеться пругу тятива,
і жовті розсипи курчаток
схова від шуляка трава.