Розтанеш (акро)

Розтанеш (акро)
Подрузі Світлані   Сонце світитиме
Вічно, хоч
І незавжди яскраво.
Тільки тобі це навіщо?
Лід твого серця не тане...
А якщо справі, й сама ти
Не розумієш, що кажеш.
І ти сама не помітиш,
                     як із весною розтанеш...