Я не можу тебе не любити

Я не можу тебе не любити
Володимиру Сосюрі
на вірш "Так ніхто не кохав" Ти правий. Так ніхто не кохав,
Не кохає й не буде кохати.
Ти один здатен це відчувать
І відчуване в вірші вплітати.
Ти береш ниточки почуттів
І гаптуєш мережами небо,
Ти гаптуєш на хвилях ріки,
Й не тому, що комусь цього треба...
Це у тебе в душі, в твоїм серці,
В тім вогні, що у грудях палає.
З цим вогнем навіть найхолодніший
Не помітить, як теж покохає.
Цей вогонь наче зорі Господні,
Цей вогонь надає сили жити...
Я не знаю як інші, холодні...
Я не можу тебе не любити...