Де під аґукання луни...

Де під аґукання луни...
Де під аґукання луни
Рибалка місяць ловить хмару,
Де сон собі шукає пару
І тіней ковзають човни,
Де всі загублено слова,
Де в них уже нема потреби,
Бо зорі захопили небо,
Ти чуєш, як росте трава?
 
мал. Юрія Нагулко