ПРО ДИТИНСТВО

Менi здаэться,мабуть це було вчора,
Що ми малi та боcоногi
Гонили м"яч по - пiд Забужжям
Нам було весело,байдуже!
В футбол ми грали на цукерки,
В чужi сади частенько залiзали
I бабу ту,яка Валерка,
В ночi гарбузом налякали!
Дитинство гарна э пора,
Де ночi довшi,день безмiрний,
Та все бiгом,як дiтвора
Хутчiше тягне в свiт цивiльний!
А зараз,час би я спинив,
Спокiйним кроком йшов поволi,
У Бога тiльки би просив,
На мить верни дитячу долю!
Я все прекрасно розумiю,
Що двiчi в воду не вiйти,
Але думки несуть ту мрiю,
Вона э з нами назавжди!