ПОГЛЯД В МИНУЛЕ
Вiкно,садок,зiрниця,
Друг,вечiрка,однокласниця,
На эдинi,признання,
Колега роздiля твоi страждання.
Без поцiлунка,тiльки дотик,
Тобi вiдмова,
Мов не досяг i не дорic,
Хоча душе рветься в вiсь.
Дiвочi мрii лише про стать,
На душу не прийшов час увагу звертать!
Пройшли часи....
На стать увагу не звертають,
Помилку хочеться поправить.
Все той же дотик,той же погляд,
А щастя втрачено за молодий недогляд!