СУСТРАКАЕМ ВЯСНУ...

Сягоння дзень для нас не просты,
Выпрабаванне шле нам космас!
I пройдзем мы яго дастойна,
Сустрэнем перашкоды -
з разуменнем i спакойна!
 
Да нас вясна спяшае з дапамогай,
Бывае што заблудзiцца дарогай.
Але што дня
яна разводзiць крылы ўсё шырэй.
Бы просiць не здавацца,
слухацца прыроды
i стаць душой хоць чутачку мудрэй!
 
Крычыць яна, што нам нясе цяпло,
А з iм у нашы сэрцы радасць i дабро!
Што крыламi сваiмi
Закрые нас ад пандэмii!
Што прамянямi сонца
Растопiць страх бясконцы
i не дазволiць нам паддацца эйфарыi.