Під керівництвом прагматичності...

Під керівництвом прагматичності...
Під керівництвом прагматичності,
Яка панує в цьому світі,
Залиште трішечки дотичності
До того, що не пояснити,
Що не дає втопитись в побуті,
Переступить через паскудство,
Що відрізняє нас від роботів
І людство й досі робить людством.