Небо вечірнє зімкнуло вуста...

Небо вечірнє зімкнуло вуста...
Небо вечірнє зімкнуло вуста.
Множаться тіні у світлі ліхтарнім.
Перша на подіум вийшла звізда,
і дефілює у платтячку хмарнім.
Гаснуть хвилини. Скінчився їх час.
Пустка надійно тримає за руку.
Вражень мовчить словниковий запас,
Навіть в думок не лишилося звуку.