Ностальгійне

На килимі духмянім
Зеленої травички,
Неначе вишиванки
Кульбабок жовті личка.
 
Далі барвінок в"яться -
Блакитні оченята,
Вузька знайома стежка,
Котра веде до хати.
 
І крихітні фіалки,
У них колір бузковий,
Як рушничок той мамин,
Котрий ношу з собою
 
Отак багато років,
Він береже від лиха.
Лиш ступиш кілька кроків -
Душа співає тихо.
 
2019 р.