Пора весняна

Заплакав день дощем таким холодним
Й сніжинки закружляли у танку,
Не визирає із-за хмари сонце,
Похмуру пору бачимо таку.
 
Але не треба, друзі сумувати,
Он чуєте вже пісеньку шпака?
І почали пелюстки розкривати
Весняні квіти.То ж краса яка!
 
Та й вітерець вже незабаром втихне,
Пошле цілунки сонечко землі
І з"явиться на ній барвистий килим,
Яким ступати дівчині-весні.
 
2019 р.