ІЗ МОЛИТВОЮ ДО БОГА

ІЗ   МОЛИТВОЮ  ДО  БОГА
Геть крокують роки
Крізь вузьку браму часу.
Маєм досвід гіркий ,
До смертей дуже ласий.
 
Ворожнечу століть ,
І розіп'яті Душі.
На крові Світ стоїть,
Біль Серця нам паплюжить.
 
Чорна тінь лиходінь -
Вірус міць набирає.
На підмогу війні,
На сльозу ріднокраю.
 
Все чуже відійде,
Сумувати не гоже.
Згине відчаю День,
Дай надію нам,Боже!