Вихвалялася Сніжинка

А Сніжиночка кружляла
З подругами угорі.
-Я умію гарно плавать, -
Похвалилася усім.
 
-Як це плавать?Ти ж розтанеш,
Станеш краплею води,
Зоставайся тут із нами
І нікуди не лети.
 
Не послухала подружок
Та Сніжиночка.Чимдуж
Полетіла до калюжі
І легенько сіла тут.
 
Якусь мить ще протрималась
Й розчинлась у воді.
Це тому, що вихвалялась,
Що плавчиня хоч куди.
 
І голівками хитали
Білі подружки її
Та на воду не сідали,
Бо ж боїться цього сніг.
 
2018 р.